Prima pagină » Lifestyle » Horoscop 6 august 2022. Zodia Taur are probleme în cuplu, în timp ce zodia Leu face cumpărături

Horoscop 6 august 2022. Zodia Taur are probleme în cuplu, în timp ce zodia Leu face cumpărături

de Emma N Matei

Horoscop 6 august 2022. Ce te așteaptă, de fapt, pe toate planurile. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru ziua aceasta, în funcție de zodie.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate și legat de bani. Urmează o zi deosebită pentru toate cele 12 semne zodiacale. Știi ce capcane îți rezervă astrele, în funcție de ziua în care te-ai născut?

Horoscop 6 august 2022. Zodia Taur are probleme în cuplu

Berbec

Cineva apropiat te păcălește cu niște bani. Preferai ca această persoană să fie onestă și să îți spună adevărul în față, decât să te țepuiască pe la spate, în timp ce te minte cu nerușinare.

Taur

Apar probleme în cuplu legate de niște conflicte mai vechi, care au rămas undeva îngropate în inconștient. Reacționezi impulsiv și poți pun inclusiv relația în pericol, pentru că nu știi cum să comunici eficient.

Gemeni

Riști să rănești sentimentele cuiva, chiar dacă nu o faci neapărat cu rea intenție. Cea mai bună metodă de rezolvare în această situație complicată este comunicarea. Pornește tu o discuție onestă.

Rac

Horoscop 6 august 2022. Revin niște gânduri mai puțin plăcute și niște îndoieli legate de cineva drag din viața ta. O persoană pe care o iubești foarte mult se întoarce la vechile obiceiuri, care te-au rănit atât de mult

Leu

Ești pus pe distracție, așa că iei persoanele dragi sau prietenii buni din anturaj, apoi vă aventurați într-o ședință prelungită de cumpărături. Vă amuzați și vă bucurați din plin de această zi.

Fecioară

Cineva din familie încearcă să te tot provoace și îți vorbește despre lucruri sensibile pentru tine. Simți că parcă mergi pe cărbuni încinși și ești gata oricând să răbufnești. Trebuie neapărat să nu răspunzi cu aceeași monedă, altfel nu vei avea pace.


Citește și: Horoscop de weekend 6-7 august 2022. Zodia Berbec primește o lecție, în timp ce zodia Scorpion își achită datoriile


Zodia Leu face cumpărături

Balanţă

Horoscop 6 august 2022. Încerci să gândești mai pozitiv în această zi și să stai departe de toate lucrurile care nu îți fac plăcere. Spre seară, te relaxezi cu niște activități pe care nu le-ai mai făcut de mult.

Scorpion

Trăiești o experiență unică în această zi, iar adrenalina este la cote maxime. Îți era dor să mai încerci ceva nou și te bucuri că ai descoperit locuri și oameni atât de interesanți.

Săgetător

Simți că te lupți cu morile de vânt. Oricât de mult încerci să le arăți celor din jurul tău că și-au făcut niște păreri greșite în anumite privințe, realizezi că te chinui degeaba. Mai bine îți vezi de treaba ta.

Capricorn

Încerci să ridici un proiect sau o afacere pe cont propriu, dar cei care trebuiau să îți fie parteneri de bază te cam abandonează. Nu merită să îți consumi energia degeaba încercând să afli motivele lor.

Vărsător

Horoscop 6 august 2022. Te gândești să faci o schimbare majoră în viața ta sentimentală, dar s-ar putea să te trezești că ai făcut pasul greșit. Orice ar fi, nu lua decizii la cald sau la nervi.

Peşti

Ți se face o propunere tentantă la locul de muncă, dar ai îndoieli. Trebuie să îți acorzi mai multă încredere și să îți asumi riscuri, altfel nu vei reuși să ajungi cu adevărat acolo unde îți dorești.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate