Prima pagină » Lifestyle » Horoscop 5 august 2022. Zodia Capricorn își reface viața, iar zodia Berbec se duce la un eveniment important

Horoscop 5 august 2022. Zodia Capricorn își reface viața, iar zodia Berbec se duce la un eveniment important

de Emma N Matei

Horoscop 5 august 2022. Ce te așteaptă, de fapt, pe toate planurile. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru ziua aceasta, în funcție de zodie.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate și legat de bani. Urmează o zi deosebită pentru toate cele 12 semne zodiacale. Știi ce capcane îți rezervă astrele, în funcție de ziua în care te-ai născut?

Horoscop 5 august 2022. Zodia Capricorn își reface viața

Berbec

Participi la un eveniment important, dar nu reușești să scapi de un musafir nepoftit. Pot apărea niște mici crize de gelozie în cuplu, dar toate neînțelegerile se rezolvă spre finalul serii.

Taur

Vrei să renunți la un lucru care îți face rău în viața de zi cu zi, poate chiar la un viciu periculos. Primești spre seară o veste care te ia complet prin surprindere și te lasă fără cuvinte.

Gemeni

Cineva îți dă semnale că te-ar place, dar nu ești sigur dacă să acționezi sau nu. Ispita este mare, însă decizia finală rămâne doar în mâinile tale. Ai mare grijă la consecințe!

Rac

Horoscop 5 august 2022. Revii acasă pe la prânz, după niște drumuri cu probleme. Se resimte oboseala și te agiți pentru că mai ai de muncă, dar partenerul de viață sau cineva din familie te liniștește.

Leu

Ai nevoie de atenție și de încurajări. Simți că cei din jurul tău te-au cam neglijat în ultima perioadă, iar asta te nemulțumește profund. Un prieten se gândește să te trădeze.

Fecioară

Ești predispus să răcești sau să faci vreo sinuzită. Trebuie să te ferești de zonele în care ești pus în pericol. Încearcă să îți mai întărești sistemul imunitar.


Citește și: Mercur în Fecioară. Ce trebuie neapărat să faci începând cu 4 august 2022, ca să îți meargă bine, în funcție de zodie


Zodia Berbec se duce la un eveniment important

Balanţă

Horoscop 5 august 2022. Pornești o afacere bănoasă, iar astăzi ești protejatul astrelor pe plan financiar. Ai șansa să pui niște bani deoparte pentru zile negre, iar asta îți aduce o stare de liniște.

Scorpion

Ești ca un titirez în această zi. Alergi în toate părțile ca să rezolvi problemele tale, dar te lași prins în capcana problemelor celor din jurul tău. Trebuie să le explici clar că nu poți ajuta pe toată lumea.

Săgetător

Parcă oricât încerci, nu poți să le scoți la capăt cu toate responsabilitățile legate de locul de muncă. Oricât de mult îți dorești mai mulți bani, poate a venit momentul să faci un pas în spate.

Capricorn

Cei care sunt deja într-o relație sau abia au trecut printr-un divorț au șanse mari să își refacă viața. Redescoperă toate lucrurile care îți făceau plăcere odinioară și se pun pe sine pe primul plan.

Vărsător

Horoscop 5 august 2022. Pui mâna pe un job mai bun sau pe un salariu mai mare. Ești în culmea fericirii, așa că începi să plănuiești rapid o scurtă vacanță pentru perioada următoare.

Peşti

Alegi să ignori o persoană din anturajul tău sau poate chiar din familie care stârnește mereu scandaluri. Niște cunoștințe se despart tocmai când păreau să se înțeleagă mai bine, iar asta îți ridică semne de întrebare în privința propriei vieți sentimentale.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate