Prima pagină » Lifestyle » Horoscop 4 mai 2022. Zodia Leu are parte de tensiuni în familie

Horoscop 4 mai 2022. Zodia Leu are parte de tensiuni în familie

de Emma N Matei

Horoscop 4 mai 2022. Ce te așteaptă, de fapt, pe toate planurile. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru ziua aceasta, în funcție de zodie.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate și legat de bani. Urmează o zi deosebită pentru toate cele 12 semne zodiacale. Știi ce capcane îți rezervă astrele, în funcție de ziua în care te-ai născut?

Horoscop 4 mai 2022

Berbec

Primești niște vești triste, iar la locul de muncă ești suprasolicitat. Însă, partea bună este că ai partea de liniștea de care ai nevoie acasă, alături de partenerul de viață.

Taur

Ai început un proiect nou, alături de parteneri de încredere, iar astăzi încep să se vadă primele rezultate. Asta îți dă speranțe pentru viitor.

Gemeni

Mare atenție la problemele de sănătate ce țin de coloana vertebrală sau de încheieturi. S-ar putea să apară niște neplăceri pe care nu le vei mai putea ignora pentru multă vreme.

Rac

Horoscop 4 mai 2022. Apar niște frustrări din cauza unor colaboratori neserioși, pe plan profesional. Întârzie niște plăți fără explicații logice, iar asta te face să pui piciorul în prag.

Leu

Astăzi nu este o zi cu energie bună în privința casei. Apar momente tensionate în familie, iar tu interpretezi greșit gestul cuiva apropiat, care încearcă doar să îți întindă o mână de ajutor.

Fecioară

Nu prea ai chef de muncă, așa că te cam fofilezi discret. Ai grijă totuși, colegii s-ar putea să fie deranjați de asta și să te trezești cu surprize neplăcute pe viitor.


Citește și: Horoscop luna mai 2022. Cine are noroc la bani, în dragoste și în carieră


Zodia Leu are parte de tensiuni în familie

Balanţă

Horoscop 4 mai 2022. Primești, în sfârșit, recunoașterea meritelor tale. După ce te-ai luptat multă vreme să demonstrezi că ești capabil, vine și răsplata dulce pe plan financiar și în carieră.

Scorpion

Ai rupt legătura cu o persoană apropiată, iar acum ai avea nevoie de ajutorul ei, dar nu știi cum să procedezi. Cea mai simplă variantă este să recunoști pur și simplu că ai greșit în trecut.

Săgetător

O persoană se cam ține după tine, dar intențiile nu sunt întotdeauna unele bune. Ai grijă să nu te alegi cu inima frântă dacă te implici și sentimental în această aventură pasională.

Capricorn

Te lupți să păstrezi un echilibru între locul de muncă și viața personală, dar nu reușești prea bine astăzi. Din fericire, partenerul de viață te înțelege și seara te așteaptă cu o surpriză.

Vărsător

Horoscop 4 mai 2022. Ai pus ban pe ban deoparte, iar acum a venit timpul pentru cheltuieli. Te-ai maturizat însă, așa că alegi să investești banii în ceva util și de viitor.

Peşti

Cineva încearcă să profite de calitățile tale profesionale, pentru ca apoi să își asume meritele și să își construiască o carieră pe spatele tău. Nu te da bătut, adevărul va ieși întotdeauna la iveală!


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate