Prima pagină » Lifestyle » Horoscop 21 mai 2022. Zi cu ghinion pentru aceste zodii. Trei nativi se lovesc de obstacole

Horoscop 21 mai 2022. Zi cu ghinion pentru aceste zodii. Trei nativi se lovesc de obstacole

de Emma N Matei

Horoscop 21 mai 2022. Ce te așteaptă, de fapt, pe toate planurile. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru ziua aceasta, în funcție de zodie.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate și legat de bani. Urmează o zi deosebită pentru toate cele 12 semne zodiacale. Știi ce capcane îți rezervă astrele, în funcție de ziua în care te-ai născut?

Horoscop 21 mai 2022. Zi cu ghinion pentru aceste zodii

Berbec

Ai în cap o idee neobișnuită de afacere, dar nimeni nu te sprijină așa cum te așteptai. Mare grijă la sănătate, spre finalul zilei. Oboseala te-a cam dărâmat după o săptămână în care ai fost foarte solicitat.

Taur

Prinzi o oportunitate financiară fabuloasă care îți aduce o sumă mare de bani în cont. Stai acasă, relaxat, alături de cei dragi, și faceți împreună planuri de viitor.

Gemeni

Cheltui niște bani mulți pentru ceva ce ține de acte, de un contract sau de o casă. Te-ai încurcat în hârțogăraie, iar acum ai de plătit o sumă mai mare decât sperai să fie inițial.

Rac

Horoscop 21 mai 2022. Aștepți o veste legată de niște bani, dar nu pare că lucrurile se vor întâmpla așa cum speri. Vin multe facturi de plătit și nu prea știi cum să te împarți între ele.

Leu

Cineva îți face un dar impresionant, care te face să te bucuri din tot sufletul. Atenție la trafic, dacă pleci în vreo călătorie. Graba și viteza te pot costa scump.

Fecioară

Faci multe drumuri și te răsfeți, fără să te mai uiți la câți bani ai cheltuit. Ești într-o dispoziție bună și vrei doar să te distrezi. Astrele îți scot în cale și un drum plăcut, cu spor la finalul zilei.


Citește și: Horoscop Camelia Pătrășcanu. Previziuni astrale pentru weekend 21-22 mai 2022


Trei nativi se lovesc de obstacole

Balanţă

Horoscop 21 mai 2022. Este o perioadă în care treci prin stări extreme, iar organismul tău dă semne că nu mai poate ține pasul cu tine, așa cum o făcea odinioară. Nu ar strica să îți mai faci niște analize.

Scorpion

Credeai că te vei bucura de puțin timp liber de la muncă, dar ești chemat să ajuți pentru că lipsesc niște colegi importanți pentru activitatea companiei. Nu regreți, căci vrei primi și niște bani frumoși pentru efortul depus.

Săgetător

Ai de-a face cu birocrație, discuții despre bani, despre acte, moșteniri sau proprietăți. Astrele te plimbă printr-un adevărat labirint la final de săptămână, dar reușești să găsești o soluție în final.

Capricorn

Îți place să fii în centrul atenției, dar asta nu îți aduce întotdeauna lucruri pozitive. S-ar putea să rănești sentimentele cuiva ori să stârnești invidia în sufletul unui rival de pe plan profesional.

Vărsător

Horoscop 21 mai 2022. Ai trecut printr-o perioadă sensibilă pe plan sentimental, dar acum astrele sunt de partea ta și îți aduc numai lucruri bune. Ziua de sâmbătă este marcată de pasiune și romantism.

Peşti

Este o zi sub semnul noutății. Fie cumperi ceva nou, cunoști persoane interesante sau ajungi într-un loc în care visai de multă vreme să fii. De asemenea, posibil să afli niște informații importante, care te vor ajuta în viitorul apropiat să obții ceea ce îți dorești.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate