Prima pagină » Lifestyle » Horoscop 18 august 2022. Zodia Săgetător face compromisuri, în timp ce zodia Balanță nu își respectă o promisiune

Horoscop 18 august 2022. Zodia Săgetător face compromisuri, în timp ce zodia Balanță nu își respectă o promisiune

de Emma N Matei

Horoscop 18 august 2022. Ce te așteaptă, de fapt, pe toate planurile. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru ziua aceasta, în funcție de zodie.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate și legat de bani. Urmează o zi deosebită pentru toate cele 12 semne zodiacale. Știi ce capcane îți rezervă astrele, în funcție de ziua în care te-ai născut?

Horoscop 18 august 2022. Zodia Săgetător face compromisuri

Berbec

Primești niște vești proaste de la anumite persoane de la care aveai pretenția să nu se preteze la niște lucruri atât de josnice. Din păcate însă, oamenii continuă mereu să te surprindă negativ.

Taur

Stai tot mai prost cu banii, dar veștile din partea cuiva care îți datorează o sumă ce te-ar putea salva de necaz întârzie să apară. Nici nu mai știi cum să mai abordezi situația, dar vine spre amiază o veste bună.

Gemeni

Te gândești tot mai des să schimbi macazul pe plan profesional și să te îndrepți spre o altă meserie. Conștientizezi că acest pas vine la pachet cu foarte multe riscuri, dar ești dispus/ă să ți le asumi.

Rac

Horoscop 18 august 2022. În trecut știai să găsești soluții indiferent cât de neagră era situația, dar acum parcă nu mai vezi luminița de la capătul tunelului. Cu toate acestea, nu trebuie să renunți și va apărea o variantă salvatoare.

Leu

Rău cu rău, dar parcă mai rău este fără rău. Stai singur/ă cuc, însă realizezi că parcă îți este dor să te mai ciondănești cu cineva prin casă. Îți faci de lucru ca să nu îți mai fie urât în singurătate.

Fecioară

Ai de făcut o alegere extrem de importantă. Dacă mergi pe o cale, s-ar putea să stârnești mari probleme în familie. Nu îți dorești acest lucru, dar nu depinde totul doar de tine.


Citește și: Horoscop săptămânal 15-21 august 2022. Zodiile sortite să depășească toate obstacolele. Universul le ghidează calea


Zodia Balanță nu își respectă o promisiune

Balanţă

Horoscop 18 august 2022. Nu îți respecți o promisiune pe care ai făcut-o recent, iar asta are niște efecte negative asupra unei persoane cunoscute. Încearcă să te revanșezi cât mai curând cu putință.

Scorpion

Realizezi cât de mult ai putut să greșești în fața partenerului de viață sau a cuiva extrem de apropiat. Îți dai seama că a venit momentul să îți asumi erorile și să îți ceri iertare din suflet.

Săgetător

Ești nevoit/ă să faci niște compromisuri, deși nu îți este absolut deloc comod. Cu toate că este o decizie utilă pe termen lung, nu vrei să mai ajungi vreodată în această situație.

Capricorn

Ai mare noroc la bani așa că începi să pui deoparte pentru o investiție majoră, pentru studii sau pentru ceva legat de ideea de familie. Mare grijă în ce bagi această sumă, să nu regreți.

Vărsător

Horoscop 18 august 2022. Faci cumpărături fără măsură, iar apoi îți pare rău după banii cheltuiți. Ar trebui să te gândești mult mai bine data viitoare când ai o sumă mai mare pe mână.

Peşti

Distracția și călătoriile în interes personal sunt baza în această zi. Ai mare grijă totuși, s-ar putea ca prea multă voie bună să te bage în probleme cu niște persoane necunoscute.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate