Prima pagină » Lifestyle » Horoscop 15 mai 2022. Zodia Capricorn nu are deloc parte de liniște

Horoscop 15 mai 2022. Zodia Capricorn nu are deloc parte de liniște

de Emma N Matei

Horoscop 15 mai 2022. Ce te așteaptă, de fapt, pe toate planurile. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru ziua aceasta, în funcție de zodie.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate și legat de bani. Urmează o zi deosebită pentru toate cele 12 semne zodiacale. Știi ce capcane îți rezervă astrele, în funcție de ziua în care te-ai născut?

Horoscop 15 mai 2022

Berbec

Ești pus pe treburi gospodărești. Schimbi mobila prin casă sau repari mașina. Profiți de ziua ta liberă ca să te ocupi puțin de lucrurile care au rămas nerezolvate prin casă.

Taur

Cineva din familie încearcă să cadă la pace cu tine, dar eziți să iei momentan o decizie. Îți vine destul de greu să ierți cuvintele grele din trecut.

Gemeni

Astrele îți scot în cale o călătorie destul de lungă. Chiar dacă inițial nu ți-a convenit prea mult această situație, ea vine la pachet cu un câștig financiar substanțial.

Rac

Horoscop 15 mai 2022. Profiți de finalul de săptămână ca să duci la bun sfârșit niște lucruri nerezolvate pe plan profesional. Semnezi niște acte importante sau niște contracte noi.

Leu

Este o zi cu tranzacții financiare importante. Chiar dacă acum cheltui destul de mulți bani, vei avea numai de câștigat pe viitor în urma acestor investiții majore.

Fecioară

Te gândești să pornești o afacere pe cont propriu, dar ai nevoie de niște parteneri de încredere. Ai mare grijă cu finanțele, să nu încapă pe mâna persoanei greșite.


Citește și: Horoscop de weekend 14-15 mai 2022. Două zodii cunosc marea dragoste la final de săptămână


Zodia Capricorn nu are deloc parte de liniște

Balanţă

Horoscop 15 mai 2022. Este o zi plină de ghinion în prima parte. Din fericire însă, lucrurile se rezolvă spre seară, atunci când un prieten apropiat îți întinde o mână de ajutor.

Scorpion

O decizie greșită din trecut are consecințe serioase în prezent. Trebuie să judeci cu mare atenție care sunt următorii tăi pași. Doar cu tact și răbdare vei găsi o soluție.

Săgetător

Scânteile pasiunii se reaprind în cuplu. Lași totul deoparte și îi pregătești o surpriză frumoasă partenerului de viață. Cei care sunt singuri își regăsesc astăzi pofta de viață.

Capricorn

Nu ai deloc parte de liniște în această zi, iar grijile legate de bani îți dau mari bătăi de cap. Nu ai ce să faci decât să plângi pe umărul prietenilor.

Vărsător

Horoscop 15 mai 2022. Apare o oportunitate în carieră pe care o așteptai de multă vreme, dar nu ești sigur că acum este cel mai bun moment ca să o accepți.

Peşti

Simți nevoia de o schimbare în viața ta. Ai intrat într-o stare de rutină care te nemulțumește profund. Nu ești sigur că ceea ce ai acum este și ceea ce îți dorești cu adevărat.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate