Prima pagină » Lifestyle » Horoscop 15 iulie 2022. Zodia care este urmărită de ghinion. Toate planurile îi sunt date peste cap vineri

Horoscop 15 iulie 2022. Zodia care este urmărită de ghinion. Toate planurile îi sunt date peste cap vineri

de Emma N Matei

Horoscop 15 iulie 2022. Ce te așteaptă, de fapt, pe toate planurile. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru ziua aceasta, în funcție de zodie.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate și legat de bani. Urmează o zi deosebită pentru toate cele 12 semne zodiacale. Știi ce capcane îți rezervă astrele, în funcție de ziua în care te-ai născut?

Horoscop 15 iulie 2022. Zodia care este urmărită de ghinion

Berbec

Stai mai mult pe acasă și îi dai o mână de ajutor partenerului de viață. Spre seară, apar mai multe cheltuieli neașteptate, dar reușești să închei totul cu succes.

Taur

Mare atenție la tot ce ține de munca fizică, pot apărea accidentări serioase sau alte probleme de sănătate. Nu este deloc o zi bună pentru tine, căci ești parcă urmărit de ghinion.

Gemeni

Ești tot timpul pe fugă, într-o alergătură continuă. Parcă nu îți mai ajung doar 24 de ore, așa că începi să cauți metode de gestionare mai eficientă a timpului. Nu uita că poți să ceri ajutorul celor din jur la nevoie.

Rac

Horoscop 15 iulie 2022. Ai niște dificultăți financiare din două cauze. Pe de o parte, cineva te păcălește cu o sumă destul de mare de bani, dispărând brusc în ceață, iar pe de cealaltă parte, primești niște bani cu întârziere pentru că ai rămas în urmă cu un proiect.

Leu

Ți se amână niște planuri, dar nu din cauza unor lucruri care țin de tine. Îți place să controlezi prea mult situația și crezi că ești mai presus de cei din jurul tău. Asta îți va aduce numai probleme pe final de săptămână.

Fecioară

Ai pus ochii pe niște obiecte destul de scumpe, dar eziți încă atunci când vine vorba să le cumperi. Stai și judeci bine situația, dar spre după-amiază iei decizia să faci acest pas, fără regrete ulterioare.


Citește și: Horoscop săptămânal 11-17 iulie 2022. Racii au probleme de sănătate, iar Taurii au multe drumuri de făcut


Toate planurile îi sunt date peste cap vineri

Balanţă

Horoscop 15 iulie 2022. Plănuiești o ieșire în oraș, alături de prietenii tăi. Cu această ocazie, observi pe cineva pe care abia dacă mai recunoști. O persoană din trecut a reapărut brusc și îți tulbură existența.

Scorpion

Apar niște discuții mai puțin plăcute în familie. Totul pornește de la bani, acte sau alte probleme legate de ceva administrativ. Ai multe de rezolvat, dar nu îi mai lași pe cei din jur să te afecteze.

Săgetător

Toate planurile tale sunt date peste cap din cauza unui telefon pe care îl primești. O veste pică în cel mai prost moment posibil pentru tine, dar partenerul de viață știe exact cum să îți readucă zâmbetul pe buze.

Capricorn

Ai nevoie de o pauză mai lungă, în care să iei niște hotărâri în carieră gândindu-te doar la tine și la binele tău personal. Ești sătul să tragă toată lumea de tine, în toate direcțiile.

Vărsător

Horoscop 15 iulie 2022. Ai pus ochii pe cineva important și ești decis să faci tot ceea ce îți stă în putere ca să seduci această persoană. Mare atenție totuși, s-ar putea ca tocmai tu să te transformi din prădător în vânat.

Peşti

Partenerul tău de viață pune la cale un plan fără să se consulte cu tine. Asta te scoate din sărite, dar taci din gură când vezi cât de entuziasmat este de acest lucru. S-ar putea însă să regretați amândoi într-un final această lipsă de comunicare.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate