Prima pagină » Lifestyle » Horoscop 12 mai 2022. Trei nativi vor avea parte de noroc cu carul. Ei sunt protejații zilei

Horoscop 12 mai 2022. Trei nativi vor avea parte de noroc cu carul. Ei sunt protejații zilei

de Emma N Matei

Horoscop 12 mai 2022. Ce te așteaptă, de fapt, pe toate planurile. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru ziua aceasta, în funcție de zodie.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate și legat de bani. Urmează o zi deosebită pentru toate cele 12 semne zodiacale. Știi ce capcane îți rezervă astrele, în funcție de ziua în care te-ai născut?

Horoscop 12 mai 2022. Trei nativi vor avea parte de noroc cu carul

Berbec

Ești prins pe drumuri cu treabă și alergi toată ziua. Îi dai o mână de ajutor cuiva cunoscut și primești la schimb niște bani frumoși. Seara te prinde acasă, epuizat.

Taur

Îți forțezi limitele și faci astăzi mai mult decât credeai că ești capabil. Apar niște cheltuieli importante și te îngrijorează aspectul financiar. Ai tendința să te închizi în tine în loc să comunici cu partenerul.

Gemeni

Este o zi plină de curaj și de optimism. Gândirea ta pozitivă îți aduce un noroc nesperat în carieră. Atragi atenția unui om important care îți va da o mână de ajutor la nevoie.

Rac

Horoscop 12 mai 2022. Reușești să te mai pui la punct cu o parte dintre proiecte, dar te cam neglijezi pe tine. Mare atenție la problemele de sănătate provocate de oboseală.

Leu

Apar frustrări pe plan financiar, dar soarta este de partea ta. Primești o moștenire, o mărire de salariu sau un cadou bănos din partea unei persoane. Îți achiți toate datoriile cu succes.

Fecioară

Cineva te sapă pe la spate pentru ca șefii tăi să intre la bănuieli. Reușești să dovedești până la urmă cine avea dreptate. Te numeri printre protejații zilei.


Citește și: Horoscop luna mai 2022. Cine are noroc la bani, în dragoste și în carieră


 Ei sunt protejații zilei

Balanţă

Horoscop 12 mai 2022. Ai o stare de bine și senzația că ești capabil de orice, chiar și să cucerești lumea. Însă, această euforie te poate împinge să iei niște decizii riscante.

Scorpion

Îți faci planuri de viitor alături de persoana iubită. Realizezi că nu ați mai stat împreună în ultima vreme, din cauza locurilor de muncă, așa că decizi să îți iei revanșa.

Săgetător

Pui la cale un proiect ambițios în care puțini își pun speranța. Le vei demonstra însă cât de amarnic s-au înșelat. Succesul tău stârnește invidie din partea unei persoane la care nu te așteptai.

Capricorn

Este o zi a investițiilor majore. Bagi bani frumoși în locuință, în mașină sau îți cumperi niște lucruri necesare, pe care ai pus ochii de multă vreme.

Vărsător

Horoscop 12 mai 2022. Faci o echipă pe cinste cu partenerul de viață sau cu cineva din familie. Puneți țara la cale și găsiți o metodă nouă și inedită ca să faceți bani.

Peşti

Ai o energie debordantă și molipsitoare. A trecut multă vreme de când te-ai simțit ultima oară atât de fericit. Pentru că ești pozitiv, vei atrage numai lucruri bune în viața ta în această zi.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate