Prima pagină » Lifestyle » Culiță Sterp, surpriză de zeci de mii de euro pentru Daniela Iliescu! Ce mașină i-a cumpărat de ziua ei de naștere

Culiță Sterp, surpriză de zeci de mii de euro pentru Daniela Iliescu! Ce mașină i-a cumpărat de ziua ei de naștere

de Emma N Matei

Culiță Sterp a complotat cu frații lui și i-a făcut o surpriză uriașă iubitei lui, Daniela Iliescu, de ziua ei de naștere. După ce i-a spus că are un concert și și-a setat telefonul în așa fel încât tânăra să nu mai dea de el, a plecat spre București cu Iancu Sterp.

Aici, cei doi au ridicat mașina pe care Culiță a cumpărat-o pentru iubita lui, iar primele imagini cu noul automobil au apărut într-un vlog postat pe contul de Youtube al cântărețului.

Citește și: Iancu Sterp și iubita lui au făcut pasul cel mare! Ce a anunțat fiul mamei Geta despre Denisa

Ce mașină a cumpărat Culiță Sterp pentru Daniela Iliescu, de ziua ei de naștere

Modelul pe care l-a ales cântărețul pentru Daniela depășește lejer suma de 70.000 de euro, cumpărată nou-nouță, iar prețul poate crește în funcție de dotările alese. Pe drumul spre casă, Iancu și Culiță s-au întâlnit cu Ileana și Daniel, soțul ei, ca să ia un buchet frumos de flori.

Când au ajuns acasă, Iancu Sterp a făcut-o pe Daniela Iliescu să iasă la poartă, unde au așteptat-o cu florile, cu șampanie și cu mașina împodobită cu fundă roșie. Deși era foarte supărată din cauză că nu reușea să dea de iubitul ei, totul s-a terminat cu bine după ce a realizat că a primit o mașină de ziua ei.

“Astăzi este un vlog foarte special pentru că am plecat de acasă, e prima dată în viața mea când mi-am pus telefonul în modul avion, de aseară și până acum. I-am spus Danielei că mă duc la cântat, că nu am semnal. Am venit la București să îi cumpărăm o mașină cadou de ziua ei. L-am luat pe Iancu și mergem să vedem. Am venit o grămadă de drum, să vezi când ajung acasă ce bătaie iau. Este vorba despre un Audi Q8 S Line”, a dezvăluit Culiță Sterp, în vlogul de pe Youtube.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate