Prima pagină » Horoscop » Marte în Gemeni. Ce zodii intră în conflicte în perioada 20 august 2022 – 25 martie 2023. 7 luni de foc pentru acești nativi

Marte în Gemeni. Ce zodii intră în conflicte în perioada 20 august 2022 – 25 martie 2023. 7 luni de foc pentru acești nativi

de Emma N Matei

Marte în Gemeni. Ce te așteaptă, de fapt, pe toate planurile. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru perioada următoare, în funcție de zodie.

Marte ne pregătește pentru revolte. Zodia Gemeni este o zodie a comunicării, în timp ce Marte este planeta conflictelor și poartă numele zeului războiului. Pe 20 august 2022 începe conflictul de idei și cearta.

Marte în Gemeni. Ce zodii intră în conflicte în perioada 20 august 2022 – 25 martie 2023

Berbec

Este o perioadă sensibilă pentru relațiile de cuplu sau comunicarea legată de planul sentimental. Te poți duce în două extreme, fie îți rezolvi problemele și se așterne echilibrul în casă, fie liniștea va fi tulburată de tensiuni și neînțelegeri. Onestitatea și răbdarea te scapă de probleme. Acționează cu tact și expune-ți punctul de vedere fără să încerci să ți-l impui în fața celuilalt.

Taur

Ies iar la suprafață niște conflicte nerezolvate din trecutul tău, mai ales cu persoane din familie sau foarte apropiate. Astrele îți demonstrează că nu ai reușit să procesezi cum ar fi trebuit emoțiile negative la momentul respectiv. Așadar, acum te confrunți cu acest lucru și trebuie să înfrunți cele mai întunecate cotloane ale sufletului tău în următoarea perioadă.

Gemeni

Lași trecutul în urmă, cu tot ce a însemnat el, iar acum privești către viitor cu toată încrederea. Ești gata să îmbrățișezi cu brațele deschise fiecare oportunitate care îți va ieși în cale. Trebuie să îți deschizi mintea și să accepți schimbarea, dacă vrei să ți se arate calea cea bună pe care trebuie să pornești în lunile următoare.

Rac

Marte în Gemeni. Ești într-un veșnic conflict în care pici mereu la mijloc între persoane care îți sunt la fel de dragi. Te-ai săturat să fii monedă de schimb sau motiv de șantaj emoțional, așa că începi să cauți o soluție pentru această situație dificilă. Trebuie să începi să îți impui punctul de vedere, dar și să îți mai reduci din doza de naivitate când vine vorba despre planurile de viitor.

Leu

Oscilezi când vine vorba despre un conflict în care este implicat cineva drag. Ba vrei să pui capăt certurilor și să îngropi securea războiului, ba te ambiționezi și pui și mai tare paie pe foc. La un moment dat, va trebui să alegi o tabără finală. Ai grijă la această decizie, căci s-ar putea să rănești sentimentele cuiva important.

Fecioară

Vei realiza că ai judecat greșit niște persoane din viața ta. Aliații tăi se transformă în inamici periculoși, în timp ce foștii rivali îți vor deveni tovarăși pe viitor. Trebuie să cerni mai bine oamenii și să îi lași în urmă pe cei toxici, care își trag energia din bunătatea sufletului tău și apoi te abandonează la nevoie.


Citește și: Horoscop săptămânal 22-28 august 2022. Moment decisiv pentru o zodie. Vezi cum i se schimbă viața


7 luni de foc pentru acești nativi

Balanţă

Marte în Gemeni. Urmează o perioadă cu schimbări majore, mai ales în carieră, dar și în plan personal. Te-ai săturat de tensiunile din jurul tău, așa că începi să îți cauți liniștea. Pot urma niște luni foarte mulțumitoare pe plan financiar, dacă sapi adânc în sufletul tău și o pornești pe calea pe care ți-o dorești cu adevărat.

Scorpion

Treci prin câteva luni de foc, ce încep cu multă suferință. Însă, apoi realizezi cât de multă nevoie aveai de această purificare, fie ea și prin durere. Vei renaște la începutul anului viitor și vei reveni în forță, cu aripi noi. Ești gata apoi să înfrunți orice inamic și să treci peste oricee obstacol, cu fruntea sus.

Săgetător

Se spune că nimeni nu îți face rău așa cum o face familia. Din păcate, în cazul tău se dovedește că este dureros de adevărată această vorbă. Câteva persoane te sapă pe la spate și te trezești cu niște surprize neplăcute la începutul iernii, dar odată cu venirea primăverii de anul viitor, apar iar speranțele că totul va fi bine.

Capricorn

Este o perioadă în care îți asumi multe riscuri și trebuie să ai mare grijă la fiecare pas. Înconjoară-te doar de oameni de încredere. Mai bine mai puțini decât mulți și cu două fețe. S-ar putea să primești în această toamnă o mână de ajutor din partea unei persoane din trecut, la care te așteptai cel mai puțin.

Vărsător

Marte în Gemeni. Urmează niște luni foarte dificile pe plan profesional. Muncești din greu pentru proiectele tale, dar luna ianuarie îți va aduce o răsplată fabuloasă pe plan financiar. Culegi cu mândrie roadele muncii tale, după ce tragi din greu. Realizezi că depinde doar de tine să obții rezultatele dorite, pentru că cei din jur au tendința să fugă când tu dai de greu.

Peşti

Vechi și nou, așa s-ar putea descrie sufletul tău în următoarele șapte luni. Îți tragi puterea din modul în care erai în trecut, completezi cu gândirea de acum și te transformi total pentru viitor. Iei ceea ce este al tău și nu te mai lași atât de ușor de manipulat ca până acum. Iei strâns în mâini frâiele drumului tău în viață și îți recâștigi puterea pe care ai lăsat-o prea mult timp în seama altora.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate