Prima pagină » Horoscop » Luna plină în Vărsător, 1 august. Cum te influențează Superluna Sturion, în funcție de zodie

Luna plină în Vărsător, 1 august. Cum te influențează Superluna Sturion, în funcție de zodie

de Emma N Matei

Luna plină în Vărsător. În seara zilei de 1 august apare pe cer Superluna Sturion, una dintre cele care apar pe parcursul anului. Ținând cont că Soarele se află și el în zodia Leu, este o perioadă agitată pentru mulți nativi. Citește acum previziunile complete pentru toate cele 12 zodii.

Vărsătorul te ajută să îți găsești echilibrul și să identifici lucrurile care îți aduc tristețe în viață. Te îndeamnă să îți asculți vocea interioară și să lași să iasă la suprafață dorințele ascunse. De asemenea, Soarele în Leu te împinge de la spate să te lupți pentru visurile tale, să fii un om de acțiune, gata să meargă până în pânzele albe pentru lucrurile în care crede. De asemenea, te face să îți asumi cu mai multă mândrie meritele pentru care ai muncit din greu.


Citește și: Horoscopul oamenilor puternici. Singura zodie care cade mereu în picioare. Depășește orice obstacol


Horoscop Luna plină în Vărsător – Superluna Sturion

Zodia Berbec

Simți nevoia să faci o schimbare în locuință, să redecorezi, să modifici curtea, dacă ai. Oricum, este clar că te-ai săturat de rutină și cauți ceva în plus. Chiar dacă asta presupune niște investiții destul de serioase, rezultatul final merită din plin acest efort financiar.

Zodia Taur

Simți că te copleșesc responsabilitățile legate de casă și de familie, dar în același timp îți fac și foarte mult bine. Curățenia din locuință îți aduce mai multă liniște din punct de vedere emoțional.

Zodia Gemeni

Ai pornit pe un drum și ai decis că vei merge pe el până la capăt indiferent de consecințe. Nu mai vrei să dai înapoi sau să asculți de vorbele celor din jurul tău. Ignoră gura lumii căci nu o astupă nici pământul.

Zodia Rac

Cauți protecția și sprijinul emoțional de care ai nevoie din partea celor dragi. Te închizi pentru o perioadă în tine pentru că ai de găsit niște răspunsul în interior, ca să poți procesa apoi niște emoții puternice.

Zodia Leu

Ai o energie care îi uimește chiar și pe cei din jurul tău. Te apuci, în sfârșit, de un proiect la care visai de multă vreme. După ce ți-ai deschis inima și mintea și ai pornit pe acest drum, apar peste noapte și banii, precum și mâna de lucru care să îți fie de ajutor.

Zodia Fecioară

Plănuiești o schimbare la 180 de grade pe plan profesional, dar ai nevoie de un partener de încredere cu care să pornești pe acest drum. Încă te mai gândești cui să îi faci într-un final această propunere.

Zodia Balanţă

Ai niște planuri de suflet pe care le-ai tot amânat în ultimele luni, dar acum treci peste programul aglomerat, peste oboseală și stres, și te apuci de treabă. Curând te vei felicita singur/ă pentru această decizie, fiindcă apar rapid și rezultatele.

Zodia Scorpion

Încerci să îți maschezi adevăratele sentimente în spatele unor glume, dar cei din jur văd dincolo de masca pe care o afișezi. Trebuie să înveți că onestitatea este cea mai bună soluție în acest caz.

Zodia Săgetător

Se spune că nu este bine să faci altora ceea ce ție nu îți place. Ești ușor arogant/ă în această perioadă, dar astrele îți vor da o lecție karmică destul de serioasă. Din fericire, situația se poate rezolva până la urmă cu succes.

Zodia Capricorn

Faci un pas uriaș fie în carieră, fie în domeniul studiilor. Chiar dacă puțini se așteptau la asta, ai dat dovadă de multă determinare, care îți aduce acum niște vești foarte bune, în perioada următoare.

Zodia Vărsător

Se ridică vălul de pe ochii tăi și realizezi care sunt adevăratele intenții ale celor din jurul tău. Pot să apară răsturnări de situație și să descoperi că nu cunoșteai deloc anumite persoane din anturaj, de fapt.

Zodia Peşti

Primești o a doua șansă pe unul dintre planurile din viața ta. Simți că renaști și că este momentul potrivit să lași în urmă toate lucrurile toxice și să îți construiești pas cu pas drumul spre succes.

Sursă foto: Canva PRO


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate