Prima pagină » Horoscop » Horoscop săptămânal 15-21 mai 2023. Racii și Leii primesc bani, iar Fecioarele se relaxează

Horoscop săptămânal 15-21 mai 2023. Racii și Leii primesc bani, iar Fecioarele se relaxează

de Emma N Matei

Horoscop săptămânal 15-21 mai 2023. Ce te așteaptă, de fapt, pe toate planurile. Astrele îți dezvăluie previziunile complete pentru săptămâna aceasta, în funcție de zodie.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate și legat de bani. Urmează o perioadă deosebită pentru toate cele 12 semne zodiacale. Știi ce capcane îți rezervă astrele, în funcție de ziua în care te-ai născut?

Horoscop săptămânal 15-21 mai 2023. Racii și Leii primesc bani

Berbec

Ai parte de câteva zile cu drumuri multe, dar spre finalul săptămânii vei sta mai mult pe acasă. Partenerul de viață sau cei din familie îți simt lipsa, așa că în weekend le acorzi mai multă atenție decât de obicei.

Taur

Ești prins/ă până peste cap cu treburile gospodărești. Nu ai deloc stare și îi agiți și pe cei din jurul tău. Trebuie să te liniștești, să îți stabilești o listă cu tot ceea ce ai de făcut în această săptămână și apoi să le pui în aplicare.

Gemeni

Trebuie să te aștepți la niște provocări în carieră, la începutul săptămânii, dar care se vor finaliza cu succes și cu o călătorie interesantă spre final. Din fericire, reușești să treci și de data asta peste orice obstacol.

Rac

Horoscop săptămânal 15-21 mai 2023. Ți se deschid uși spre noi oportunități financiare, dar totul vine cu niște sacrificii la nivel personal. Depinde doar de tine cât de mult vrei să îți sacrifici timpul liber pentru mai mulți bani.

Leu

Începi să strângi bani pentru un proiect personal costisitor. Din fericire pentru tine, un prieten sau cineva din familie te ajută cu o sumă de bani spre sfârșitul săptămânii, așa că îți duci planurile la bun sfârșit cu succes.

Fecioară

Decizi să te relaxezi mai mult în această perioadă. Te-ai săturat de toate lucrurile care te stresează și îți iei o pauză prelungită. Porți discuții lungi cu niște prieteni apropiați.


Citește și: Horoscop luna iunie 2023. Lor le surâde norocul în prima lună de vară. Zodiile care primesc protecția divină


Fecioarele se relaxează. Previziuni complete

Balanţă

Horoscop săptămânal 15-21 mai 2023. Succesul tău a stârnit invidia unor persoane din jurul tău. Chiar dacă ți se întind niște capcane în primele zile ale acestui interval, dai dovadă de răbdare și de inteligență și treci peste aceste obstacole.

Scorpion

Ești pus/ă în fața unei decizii dificile în carieră. Ai nevoie de bani în următoarea perioadă, dar te-ai săturat de mediul în care lucrezi ori de anumiți șefi. Trebuie să alegi cu mare grijă drumul profesional pe care mergi mai departe.

Săgetător

Reușești să scapi de datoriile care te-au stresat în ultimele săptămâni. Pui mâna pe o sumă mai mare de bani și rezolvi toate problemele. Pot apărea mici probleme de sănătate în weekend, dar nimic prea serios.

Capricorn

După ce au apărut tensiuni pe plan sentimental, porți niște discuții deschise care îți permit să remediezi cu succes problemele legate de comunicarea cu partenerul de viață sau cu cei cu care ai o relație amoroasă, fie ea și una fără obligații.

Vărsător

Horoscop săptămânal 15-21 mai 2023. Ți se propune un proiect mai dificil, dar deosebit de interesant și care te intrigă. Trebuie să ai mai multă încredere în forțele tale proprii și să începi să pui în aplicare tot ceea ce știi.

Peşti

Succesul îți bate la ușă, dar trebuie întâi să îl lași să intre. Ești într-o stare mai pesimistă decât de obicei, iar asta s-ar putea să te încurce. Nu mai vezi la fel de bine șansele mari care îți ies în cale. Încearcă să te descarci în fața cuiva drag și să îți liniștești sufletul.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate