Prima pagină » Actualitate » Un bărbat din Bihor a spânzurat un câine. Ce spune poliția

Un bărbat din Bihor a spânzurat un câine. Ce spune poliția

de Costin Cătălin Dumitrașcu

În luna mai, anul curent, un bărbat neidentificat, din județul Bihor, a spânzurat un câine rasa Rottweiler, într-o pădure din zona localității Sâniob. Polițiștii de la Biroul pentru Protecția Animalelor din Bihor au făcut un apel public către cetățenii din localitatea Sâniob să contacteze Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Bihor dacă au orice fel de informații despre acest caz.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Bihor a dat un comunicat de presă, luni, 1 august 2022. În comunicat se precizează că în luna mai a acestui an, poliția a fost alertată în legătură cu un câine găsit spânzurat în pădure, în zona comunei Sâniob, conform ProTV.


Citește și: Horoscop săptămânal 1-7 august 2022. Zodia Leu trece printr-o perioadă de foc, în timp ce zodia Pești își găsește liniștea


Ce transmite Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Bihor, în legătură cu acest caz în care un bărbat a spânzurat un câine

Odată ajunși în zona indicată de către cetățeni, polițiștii au găsit cadavrul câinelui. Acesta fusese spânzurat de un copac din pădure. Câinele era de rasă Rottweiler, în vârstă de aproximativ 6 sau 7 ani.

“În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, iar poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru identificarea autorilor şi tragerea la răspundere penală a acestora. Cetăţenii care deţin date sau informaţii cu privire la acest caz sunt rugaţi să contacteze Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor – Biroul pentru Protecţia Animalelor la adresa de e-mail: cabinet@bh.politiaromana.ro sau la numerele de telefon: 0259/431.495 sau 0770/793.534”, au transmis cei de la IPJ Bihor.

Pe această cale amintim că pedepsele pentru uciderea animalelor, cu intenție și fără drept, au fost înăsprite. Dacă se va reuși identificarea sa, autorul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 2 ani la 7 ani.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate