Prima pagină » Actualitate » Țeapă în Grecia. Ce a pățit un român

Țeapă în Grecia. Ce a pățit un român

Un român și-a luat țeapă în Grecia. A rezervat o locație în unitatea de cazare, dar mai apoi a aflat ce se întâmpla de fapt.

Iulian, un turist român, a povestit pe Facebook despre întâmplarea respectivă, dar și despre dezamăgirea de care a avut parte la final. El a rezervat un loc la o unitate de cazare din Grecia, numită Limenas Ocean View, în localitatea Limenas. Problema este că această locație este una fictivă. În Limenas nu există clădirea pe care hotelierul o expune pe site-ul Booking, scrie Fanatik.


Citește și: Alex Dumbravă și echipa sa au traversat cu succes Marea Neagră. Cât a durat expediția


Ce spune românul care și-a luat țeapă în Grecia

“S-a mai cazat cineva la Limenas Ocean View? Un apropiat a făcut o rezervare aici prin Booking si se confrunta cu o situație pe care nu a mai întâlnit-o: a fost de acord să i se blocheze suma închirierii de pe card și proprietatea să o rețină dacă nu ajunge la cazare, cerință stipulată clar pe Booking.

Și ok, însă a primit mesaj ca pentru confirmarea comenzii va trebui sa plătească în avans întreaga sumă, sub o altă modalitate, adică pe un card Revolut a unei persoane fizice.

Dacă nu va fi de acord, atunci proprietatea îi va trimite un buton de anulare gratuita a rezervării, chiar dacă pe Booking scria ca nu e posibila anularea gratuită. Între timp, i-a trimis si butonul de anulare gratuită în 24 de ore și datele de plata, ramând sa aleagă. Ați mai întâlnit o astfel de practică? Care e opinia voastră? Mulțumesc!”, a scris Iulian pe grupul de Facebook Forum Thassos.

O doamnă i-a și răspuns, explicând situația cu locația fictivă, pentru ca pe viitor alți turiști să nu își mai ia țeapă în Grecia:

“Din păcate, casa nu este in Limenas. Locația este în Potos și cel care a deschis contul pe Booking nu a primit acest drept de la proprietar. Sper că nu ați plătit?!? Casa respectivă nu este in Limenas. Să nu plătească nimic, voi verifica eu cu proprietarul! O să vă contactez în privat”.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate