Prima pagină » Actualitate » Prognoza meteo 5 iulie 2022. Caniculă și furtuni în România. Temperaturi maxime de 38 de grade Celsius

Prognoza meteo 5 iulie 2022. Caniculă și furtuni în România. Temperaturi maxime de 38 de grade Celsius

de Emma N Matei

Prognoza meteo 5 iulie 2022. Val de caniculă și furtuni în România. Vremea va fi sufocantă în toată țara, iar temperaturile maxime ating pragul de 38 de grade Celsius. 

Căldura va fi greu de suportat, în special în zona Bărăganului, acolo unde vor fi cele mai ridicate temperturi. În sudul Moldovei, precum și în nordul Munteniei, apare canicula și disconfortul termic crește. Se înregistrează 38 de grade Celsius, dar se vor resimți mai mult de atât.


Citește și: Alpinistul Reinhold Messner, sfaturi pentru pasionații de munte: “Nu te duci sub blocurile de gheață în această perioadă”


Prognoza meteo 5 iulie 2022. Caniculă și furtuni în România

În nordul Moldovei și în Bucovina, va fi caniculă, însoțită de un stres termic accentuat. Temperaturile maxime vor fi între 37 și 38 de grade Celsius. În a doua parte a zilei, sunt șanse să apară câteva ploi rapide și zgomotoase.

După-amiază, va fi o atmosferă sufocantă și 35 d grade Celsius în nordul Transilvaniei, precum și prin Maramureș. Seara pot să apară înnorări și averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate