Prima pagină » Actualitate » Prognoza meteo 4 mai 2022. Furtuni de vară, cu tunete și fulgere. Care sunt zonele afectate

Prognoza meteo 4 mai 2022. Furtuni de vară, cu tunete și fulgere. Care sunt zonele afectate

de Emma N Matei

Prognoza meteo 4 mai 2022. Vine vara cu furtuni cu tunete și fulgere. Care sunt zonele afectate de averse? Ce temperaturi vor fi fi în toată țara, inclusiv în București.

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au anunțat că miercuri se încălzește semnificativ. Mai mult decât atât, temperaturile sunt unele apropiate de cele normale pentru începutul verii. Apar furtunile caracteristice sezonului cald, cu tunete și fulgere.


Citește și: Klaus Iohannis a promulgat legea. Românii care ies mai devreme la pensie


Prognoza meteo 4 mai 2022. Apar furtuni de vară, cu tunete și fulgere

Vremea se încălzește în majoritatea teritoriului, iar în zonele de vest și de nord se manifestă furtuni de vară, cu tunete și fulgere. În zonele de sud și de sud-est, temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 22 grade Celsius. Pe litoral, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, însă ușor mai scăzute decât cele din sud și sud-est.

Prognoza meteo 4 mai 2022. Cerul va avea înnorări temporare, iar în vest va ploua, însă temperaturile rămân unele ridicate. În vest, în Timișoara, temperatura maximă atinge pragul de 23 de grade Celsius. Vremea va fi ca de vară. Apar furtuni sporadice, cu tunete și fulgere.

În Arad, se manifestă aceleași fenomene meteorologice, iar temperatura maximă atinge pragul de 22 de grade Celsius. În Constanța, cerul va prezenta înnorări parțiale, în timp ce temperaturile vor fi cuprinse între 11 și 17 grade Celsius, conform Kanal D.

Prognoza meteo 4 mai 2022. În zonele de nord va ploua cu tunete și fulgere, precum aversele de vară. Temperaturile maxime ating pragul de 22 de grade Celsius. În București, vremea va fi una deosebit de frumoasă, cu temperatura maximă de 22 de grade Celsius, în timp ce temperatura maximă va atinge pragul de 9 grade Celsius.

Vântul suflă slab și moderat, iar viteza acestuia se vor încadra în maximum 15 km/h. Rămâne de văzut cât timp ne vom putea bucura de această vreme care pare să fie chiar una de vară.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate