Prima pagină » Actualitate » Prognoza meteo 29 aprilie 2022. Cum va fi vremea la sfârșitul lunii? Temperaturi de 20 de grade

Prognoza meteo 29 aprilie 2022. Cum va fi vremea la sfârșitul lunii? Temperaturi de 20 de grade

de Emma N Matei

Prognoza meteo 29 aprilie 2022. Meteorologii anunță cum va fi, de fapt, vremea la sfârșitul lunii. În ce zone vor fi în continuare ploi și în ce regiuni cresc temperaturile?

Vremea a fost rece în ultima vreme, însă astăzi temperaturile vor fi într-o creștere ușoară față de ziua precedentă pentru sfârșitul lunii aprilie în zona Moldovei. Vor fi la un nivel apropiat față de cel normal pentru această perioadă.


Citește și: Cum va fi vremea de 1 mai? Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni


Prognoza meteo 29 aprilie 2022. Cum va fi vremea la sfârșitul lunii?

Cerul va fi temporar noros și vor apărea averse slabe, local, în zonele de deal, de munte, în estul și în sud-estul țării. De asemenea, apar averse pe arii restrânse în restul țării. La munte, la peste 1.800 de metri altitudine apar precipitații mixte.

Vântul va sufla slab și moderat, prezentând unele intensificări în Carpații Orientali și în Muntenia. Temperaturile maxime se încadrează între 12 și 20 de grade Celsius, în timp ce temperaturile minime se încadrează între 2 și 11 grade Celsius. Izolat, apare ceața, conform Observator.

Prognoza meteo 29 aprilie 2022. Valorile termice din București se apropie de temperaturile normale pentru această perioadă a anului. Cerul va avea înnorări temporare și va ploua slab pe parcursul zilei. Vântul suflă slab și moderat cu intensificări ușoare, mai ales după-amiaza și seara.

Temperaturile maxime se încadrează între 19 și 20 de grade Celsius, în timp ce temperaturile minime se încadrează între 7 și 8 grade Celsius. Așadar, vremea este destul de capricioasă înainte de weekend-ul de 1 mai, spre marea dezamăgire a bucureștenilor care așteaptă cu nerăbdare celebrele grătare.

Prognoza meteo 29 aprilie 2022. La munte cerul va prezenta înnorări și apar averse locale, slabe. Noaptea va ploua în toate masivele, în timp ce noaptea va ploua în masivele sud-vestice. La altitudinile de peste 1.800 de metri apar precipitații mixte, în timp ce vântul va sufla slab și moderat. Apar unele intensificări în Carpații Orientali, însă regimul termic nu va varia semnificativ față de zilele anterioare.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate