Prima pagină » Actualitate » Prognoza meteo 27 aprilie 2022. Se întorc ploile în România! Care vor fi cele mai afectate zone

Prognoza meteo 27 aprilie 2022. Se întorc ploile în România! Care vor fi cele mai afectate zone

de Emma N Matei

Prognoza meteo 27 aprilie 2022. Din păcate, vremea frumoasă nu a rezistat prea multe zile! Începând de astăzi se întorc ploile în România. Meteorologii au anunțat care vor fi cele mai afectate zone, dar și ce temperaturi ne așteaptă în Capitală.

Miercuri încep să scadă temperaturile și vor apărea precipitațiile sub formă de ploi în aproape toate regiunile țării. Administația Națională de Meteorologie anunță că vremea se va schimba radical, după ce ne-am bucurat de câteva zile de primăvară, cu temperaturi care au atins inclusiv pragul maxim de 26 de grade Celsius.


Citește și: Ce meserie ar fi avut Cabral, dacă nu era prezentator: “Am reușit să evit multe dintre pericole”


Prognoza meteo 27 aprilie 2022. Se întorc ploile în România!

Vremea va fi în general închisă astăzi, după ce zilele trecute am avut parte de temperaturi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.

Răcirea bruscă se va manifesta în mod deosebit în partea de nord, dar și în partea de nord-est a țării, acolo unde vor fi cele mai scăzute temperaturi.

Prognoza meteo 27 aprilie 2022. Se manifestă o instabilitate atmosferică ridicată și ploi în aproape toată țara. Apar averse însoțite de descărcări electrice. Izolat, vor fi cantități de apă însemnate, în timp ce vântul va sufla slab și moderat, iar atmosfera va fi una închisă.

În București, specialiștii ANM anunță că va fi un cer parțial spre predominant noros. Sunt șanse mari ca în timpul zilei să apară averse de ploaie, precum și furtuni.

Prognoza meteo 27 aprilie 2022. Temperatura maximă a zilei va atinge pragul de 23 de grade Celsius. Asta înseamnă că este în continuare una destul de ridicată pentru sfârșitul lunii aprilie, dar totuși în scădere față de maximele de zilele trecute.

În noaptea dintre miercuri spre joi, vremea rămâne închisă. Vor fi ploi, în timp ce vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va atinge pragul de 9 grade Celsius, anunță Kanal D.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate