Prima pagină » Actualitate » Prognoza meteo 19 iunie 2022. Val de caniculă în România. Temperaturile maxime ating pragul de 32 de grade Celsius

Prognoza meteo 19 iunie 2022. Val de caniculă în România. Temperaturile maxime ating pragul de 32 de grade Celsius

de Emma N Matei

Prognoza meteo 19 iunie 2022. Se pare că vine un val de caniculă în România, iar temperaturile maxime vor atinge în anumite zone chiar și pragul de 32 de grade Celsius.

Vremea va fi frumoasă și se va încălzi, mai ales în zona de câmpie. Cerul va fi mai mult senin, însă apar înnorări locale în cea de-a doua parte a zilei, în sud, sud-est și în zona montană. Izolat, în Dobrogea și în Carpații Meridionali, apar ploi slabe de scurtă durată.


Citește și: Prognoza meteo weekend 18-19 iunie 2022. Val de căldură în România. Cum va fi vremea la final de săptămână?


Prognoza meteo 19 iunie 2022. Val de caniculă în România

Vântul suflă slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 32 de grade Celsius, în timp ce temperaturile minime se vor încadra între 6 și 7 grade Celsius în depresiunile din estul Transilvaniei și între 19 și 20 de grade Celsius în Dealurile de Vest și în deltă, anunță ANM, conform Observator News.

prognoza La București, vremea va fi frumoasă, devenind mai călduroasă după-amiaza. Cerul se menține mai mult senin, în timp ce vântul va sufla slab. Temperaturile maxime se situează între 30 și 31 de grade Celsius, în timp ce temperaturile minime se încadrează între 13 și 16 grade Celsius, având valori mai reduse în zona periurbană.

Prognoza meteo 19 iunie 2022. La munte, vremea va fi frumoasă, iar temperaturile maxime cresc față de ziua anterioară. Cerul rămâne variabil , dar apar unele înnorări în a doua parte a zilei. În mod izolat, pot să apară ploi slabe de scurtă durată în Carpații Meridionali. Vântul va sufla slab și moderat în zona montană.

Pe litoral, vremea va fi în general frumoasă, cerul variabil, iar vântul suflă slab și moderat. Temperaturile maxime se situează între 23 și 25 de grade Celsius, în timp ce temperaturile minime se încadrează între 16 șo 20 de grade Celsius. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 21 și 23 de grade Celsius.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate