Prima pagină » Actualitate » Parcul Cișmigiu, în verificări, la ordinul prefectului Bucureștiului

Parcul Cișmigiu, în verificări, la ordinul prefectului Bucureștiului

de Costin Cătălin Dumitrașcu

Parcul Cișmigiu a fost lăsat în paragină. Din acest motiv, Toni Greblă, prefectul capitalei, a ordonat efectuarea unui control. În urma controlului, s-a constatat starea jalnică în care a ajuns parcul. Prefectul a declarat că vor fi luate măsuri.

„Am fost însoţit de inspectori de la DSP, Garda de Mediu şi de la Protecţia Consumatorilor, în cursul acestei după-amiezi şi mâine vor valorifica rezultatul controlului, astfel încât mâine seară voi avea rapoartele complete împreună cu sancţiunile pe care le propun a fi luate. Ca să fiu mai concret, aceasta înseamnă amenzi şi termene foarte scurte, rezonabile, de conformare, pentru a intra în normalitate, în legalitate”, a spus Toni Greblă, citat de Digi 24, în legătură cu situația din Parcul Cișmigiu.


Citește și: Modificarea Codului Fiscal: “Nu se poate continua într-un stat normal cu așa ceva.”


Parcul Cișmigiu, în paragină

Prefectul este de părere că municipalitatea ignoră intenționat reclamațiile bucureștenilor:

„Este lăsat în paragină, nu poţi să mergi prin el fără să nu ai un moment de disconfort, cel puţin, dacă eşti un pic mai în vârstă să nu ai şi un moment de nostalgie faţă de ceea ce era odată perla parcurilor bucureştene, Cişmigiul şi ce a ajuns în prezent. Aceste lucruri a trebuit să le verific împreună cu inspecţiile de specialitate, tocmai pentru că am văzut din partea autorităţii care administrează parcul o indolenţă totală, un refuz de a vedea că foarte mulţi cetăţeni locuitori ai Bucureştiului sunt nemulţumiţi de modul cum arată parcul”, a spus prefectul Bucureștiului.

Miercuri, prefectul Toni Greblă a demarat o acțiune de control în Parcul Cișmigiu.

„Având în vedere numeroasele sesizări ale cetăţenilor, semnalele apărute în mass-media şi apelurile repetate făcute către autorităţile publice locale, prefectul municipiului Bucureşti, Toni Greblă, a decis să declanşeze, miercuri, o acţiune de control în Parcul Cişmigiu”, a anunțat prefectura capitalei.

Inspecția din Parcul Cișmigiu a fost efectuată chiar de către Toni Greblă, acesta fiind însoțit de o echipă mixtă de control. Sancțiunile care vor fi impuse în acest caz vor fi făcute publice.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate