Prima pagină » Actualitate » Olivia Newton-John a murit! Actrița din Grease avea 73 de ani și suferea de cancer

Olivia Newton-John a murit! Actrița din Grease avea 73 de ani și suferea de cancer

de Emma N Matei

Olivia Newton John a murit! Actrița și cântăreața, câștigătoare a premiului Grammy și cunoscută pentru rolul din Grease, s-a stins din viață la 73 de ani, după ce s-a luptat mai bine de trei decenii cu cancerul la sân.

Conform celor de la Page Six, se pare că a murit chiar acasă, la ferma ei din sudul Californiei, înconjurată de prieteni și de familie. Cei dragi au cerut public să fie respectată intimitatea rudelor artistei, în aceste momente extrem de dificile.


Citește și: Apariție neobișnuită în Marea Neagră. Ce au văzut turiștii în apă


Olivia Newton John a murit la 73 de ani

În comunicatul oficial transmis de familia actriței, sunt lăudate eforturile acesteia în lupta crâncenă cu boala care a răpus-o în cele din urmă.

“Olivia a fost un simbol al triumfului și al speranței pentru mai bine de 30 de ani, iar ea ne-a împărtășit călătoria ei în lupta cu cancerul la sân. Experiențele ei inovatoare cu tratamente pe bază de plante vor continua cu ajutorul Fundației Olivia Newton John, dedicate cercetării cancerului, dar și al medicamentelor naturale”, se arată în comunicatul familiei.

Actrița a dezvăluit în luna octombrie 2021 că se luptă cu un cancer la sân în stadiul 4, adică terminal, dar și că a reușit să țină sub control durerile folosind marijuana medicinală. În anul 2018, primea acest diagnostic pentru a treia oară. Prima oară când a fost diagnosticată cu cancer la sân a fost în anul 1992, iar cea de-a doua oară a fost în luna mai, anul 2017.

Cine este Olivia Newton John?

Olivia Newton John s-a născut în Anglia, în data de 26 septembrie 1948. Tatăl ei era ofițer MI5 și se numea Brinley “Bryn” Newton-John, iar mama ei se numea Irene Helene Born. Artista a avut un frate mai mare, Hugh, dar și o soră mai mare, pe nume Rona. Întreaga familie s-a mutat apoi în Australia, la Melbourne, atunci când Olivia avea doar 6 ani. Când a împlinit 14 ani, s-a alăturat unui grup de fete și și-a început cariera muzicală.

Cu toate că a avut o carieră de succes pe parcursul anilor, poate cea mai memorabilă reușită a ei este rolul Sandy Olsson din Grease. Chimia dintre ea și John Travolta a cucerit o lume întreagă, iar piesele din faimoasa peliculă au ajuns pe primele locuri în topurile internaționale.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate