Prima pagină » Actualitate » O șoferiță băută a ucis 4 oameni la Iași. Filmul tragediei

O șoferiță băută a ucis 4 oameni la Iași. Filmul tragediei

de Costin Cătălin Dumitrașcu

Accident îngrozitor în Municipiul Iași. O șoferiță băută, circulând cu viteză mare, a pierdut controlul mașinii și a lovit o autoutilitară de la marginea drumului. Patru muncitori de la compania municipală de mentenanță a drumurilor au fost uciși pe loc. Alți patru oameni au fost răniți grav în urma accidentului.

În filmarea făcută de o cameră de supraveghere în noaptea de joi spre vineri, se observă cum mașina intră în clădirea din dreptul autoutilitarei, apoi ricoșează în spatele acesteia. Nu mai puțin de 8 persoane au fost prinse între cele două mașini. Conform comunicatului din partea Poliției, accidentul a avut loc între mașina condusă de o șoferiță băută, în vârstă de 39 de ani și autoutilitara oprită la marginea drumului.


Citește și: Ce riscă șoferii care mută mașina după accident


O șoferiță băută a lăsat prăpăd în urma ei

Conducătoarea autoturismului avea, conform testării cu aparatul alcooltest, o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii i-au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Șoferița băută a fost acuzată și de vătămare corporală din culpă și de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Potrivit Libertatea, cei patru oameni răniți grav în urma accidentului au fost transportați la spital. Doi dintre aceștia erau pietoni, aflându-se din întâmplare în zona producerii accidentului. Un bărbat de 42 de ani a suferit mai multe răni grave, printre care politraumă, șoc hemoragic, ruptură de splină, fractură cu deplasare de humerus stânga, fractură de bazin și alte răni la nivel lombar. Ajuns la spitalul Sf. Spiridon, a fost intubat, ventilat mecanic și trimis de urgență în operație.

Una din celelalte victime, în vârstă de 31 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral, o contuzie toraco-abdominală și o contuzie a coloanei dorso-lombare. Acesta a fost trimis la spitalul de neurochirurgie.

Un alt bărbat, în vârstă de 53 de ani, a fost rănit. Acesta se afla în autoutilitara de la compania municipală de mentenanță a drumurilor. A suferit o fractură de platou tibial. Va rămâne internat la ortopedie.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate