Prima pagină » Actualitate » Doi bărbați din București au tăiat frânele unei mașini. Ce a pățit șoferul

Doi bărbați din București au tăiat frânele unei mașini. Ce a pățit șoferul

de Costin Cătălin Dumitrașcu

Doi indivizi din București au fost arestați. Aceștia ar fi tăiat frânele unei mașini, cu intenția de a pune viața șoferului în pericol. Cei doi sunt acuzați de tentativă de omor calificat pentru fapta pe care au făcut-o. Victima era în conflict cu suspecții, însă, din fericire, a sesizat la timp că frânele nu funcționează cum trebuie. Astfel, a fost evitată o situație tragică.


Citește și: Peste 1000 de morți în urma unui cutremur în Afganistan


De ce au tăiat frânele cei doi suspecți

Cei doi indivizi au fost arestați preventiv de către Tribunalul București. Motivul gestului a fost că unul din aceștia era în conflict cu persoana care conducea autoturismul avariat.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus miercuri începerea urmăririi penale și reținerea pentru 24 de ore pentru un bărbat, sub aspectul infracțiunii de tentativă de omor calificat și față de celălalt, sub aspectul infracțiunii de complicitate la tentativă de omor calificat.

“Din probele administrate până în prezent, a rezultat faptul că în noaptea de 08/09.05.2022, în jurul orei 00,19, pe fondul unei relații conflictuale dintre inculpatul C.O. și persoana vătămată N.G., inculpatul D.C. s-a deplasat cu autoturismul marca Mercedes S Klasse, condus de celălalt inculpat, la imobilul din Sectorul 5, unde locuia persoana vătămată și, folosind un instrument tăietor, a secționat cu intenție racordurile de frână de la sistemul frânare față al autoutilitarei marca VW, utilizată de aceasta, cu scopul de a-i suprima viața prin provocarea unui accident de circulație”, se menționează în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, citat de Digi 24.

A fost, de asemeni, sesizat și judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului de la București. Acesta a admis propunerea de arestare preventivă a celor doi suspecți, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă la Parchetul de pe lângă Tribunalul București și la Serviciul Omoruri, din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate