Prima pagină » Actualitate » Cât costă bijuteriile purtate de Carmen Iohannis, la o ceremonie din Germania. Suma este colosală

Cât costă bijuteriile purtate de Carmen Iohannis, la o ceremonie din Germania. Suma este colosală

de Emma N Matei

S-a aflat cât costă bijuteriile purtate de Carmen Iohannis la o ceremonie din Germania. Prima Doamnă a României este din nou în centrul atenției, după ce a stârnit valuri de reacții cu decizia ei controversată de a nu participa la greva din învățământ. Mulți profesori se așteptau ca aceasta să se solidarizeze cu ceilalți colegi ai ei din sistemul educațional, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Mai mult decât atât, președintele Klaus Iohannis a criticat zilele acestea decizia profesorilor de a continua protestele.

Acum, o postare pe pagina brandului de bijuterii Malvensky, în care apar un mesaj promoțional și trei fotografii în care Carmen Iohannis poartă bijuteriile companiei, a stârnit un val de reacții dure. Mulți o acuză pe Prima Doamnă a României că face reclamă plătită unor bijuterii scumpe, în timp ce colegii din învățământ se plâng de salariile mizere.

Citește și: Klaus Iohannis a promulgat legea. Ce români ies mai devreme la pensie

Cât costă bijuteriile purtate de Carmen Iohannis în Germania

Malvensky Corporation SRL este o companie fondată și deținută de Malvina Cservenschi, fosta prezentatoare de știri de la TVR. A fost lansată oficial pe piață în anul 2012. Inclusiv Principesa Margareta a purtat recent o astfel de bijuterie care aparține acestui brand. Carmen Iohannis s-a afișat la o ceremonie din Germania purtând două bijuterii extrem de scumpe din colecția Malvensky.

”Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să își completeze ținuta elegantă cu o selecție excepțională de bijuterii din colecția Malvensky Grace Diamonds. Suntem mândri să creăm piese atemporale care onorează și celebrează frumusețea și individualitatea unică a celor care le poartă”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a brandului.

Sâmbătă, 3 iunie 2023, președintele Klaus Iohannis a fost premiat în Germania, în cadrul unei ceremonii. I-a fost decernat Premiul Civic German, conferit de Fundația Civică Bad Harzburg, iar ceremonia a avut loc la Castelul Benrath, din Düsseldorf, conform G4Media.

Multă lume s-a revoltat când a aflat prețul bijuteriilor purtate de Carmen Iohannis. Este vorba despre un inel Monte Carlo, din aur alb de 18 kt, cu diamante albe, de 12.500 lei, și un colier Monaco, din aur alb de 18 kt, cu diamante albe, de 48.000 lei, se arată conform sursei citate anterior. Asta înseamnă că prețul total al celor două bijuterii depășește suma de 12.000 de euro.

Cât costă bijuteriile purtate de Carmen Iohannis, la o ceremonie din Germania. Suma este colosală. Sursă foto: Malvensky/Colaj Canva Pro

Cât costă bijuteriile purtate de Carmen Iohannis, la o ceremonie din Germania. Suma este colosală. Sursă foto: Malvensky/Colaj Canva Pro

Citește și: Klaus Iohannis a promulgat legea. Românii care ies mai devreme la pensie

Ce salariu are soția lui Klaus Iohannis

Carmen Iohannis lucrează ca profesoară de limba engleză la Colegiul Gheorghe Lazăr din Sibiu. Prima Doamnă a avut anul trecut un salariu net lunar de circa 3.440 de lei, informează tot G4Media. Familia Iohannis a mai încasat anul trecut și o sumă totală anuală de 44.389 lei, din închirierea unora dintre cele șase case și apartamente deținute, conform declarației de avere.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate