Prima pagină » Actualitate » Atac armat la Paris. Un om a fost ucis

Atac armat la Paris. Un om a fost ucis

de Costin Cătălin Dumitrașcu

Luni seară a avut loc un atac armat la Paris. Un om a fost împușcat mortal și alte patru persoane au fost rănite ușor.

În jurul orei locale 21:35, adică la ore 22:35 ora României, două persoane au coborât dintr-o mașină în apropierea unui bar de pe strada Popincourt, din arondismentul 11 și au împușcat doi oameni care stăteau la bar. Unul din atacatori a fost prins de către poliție, dar celălalt a scăpat.


Citește și: Atac armat în Norvegia. 2 morți și 14 răniți


Ce spun martorii despre acest atac armat la Paris

”Am văzut sosind o maşină, au ieşit cu o armă – aş zice că a fost un pistol-mitralieră sau un Kalaşnikov – au tras şi au plecat”, a declarat patronul unui restaurant din zonă, conform ProTV.

”Am avut timp să spun personalului să intre înăuntru. Toată lumea a fugit. A durat 20-30 de secunde. Am înţeles imediat că este vorba de o reglare de conturi şi că celelalte restaurante nu vor fi afectate”, explică proprietarul restaurantului.

Cartierul respectiv a avut de suferit și în urma atacurilor din ianuarie şi noiembrie 2015.

Cei care au fost răniți nu au fost atinși de gloanțe și nu au avut răni care să le pună în pericol viața. După atac, poliția definit un perimetru în jurul barului și a pornit o anchetă pentru omucidere voluntară şi tentativă de omucidere voluntară, de care se ocupă districtul al II-lea al poliţiei judiciare din Paris.

”Un atac armat care a avut loc în această seară s-a soldat cu un mort şi patru răniţi într-un bar din Chicha, de pe strada Popincourt. Niciun element în acest stadiu nu face posibilă cunoaşterea cauzelor acestui act barbar. Clienţii barului l-au prins pe unul dintre cei doi agresori, iar celălalt a reuşit să fugă”, a declarat primarul arondismentului 11 despre acest atac armat la Paris.


Citește cele mai bune știri de pe Informeria. Urmărește-ne pe Google News

Alte știri

© 2022 INFORMERIA.RO – Toate drepturile rezervate